PS Group

Uvoz atomobila i specijalnih radnih vozila

PS Group doo pruža profesionalne usluge uvoza automobila i specijalnih vozila, čineći proces sigurnim, efikasnim i prilagođenim potrebama naših klijenata. Kao dio grupe sa sjedištem u Nemačkoj, donosimo visok standard usluga u oblasti uvoza i transporta vozila.

Usluge Uvoza Automobila:
Nudimo kompletnu podršku u procesu uvoza vozila iz inostranstva. Bez obzira da li želite uvesti novi ili polovni automobil, naš stručni tim vodiće vas kroz sve korake, uključujući carinske procedure, registraciju i osiguranje. Sa jasnim fokusom na efikasnost, osiguravamo da vaše iskustvo uvoza automobila bude bez stresa i sa maksimalnom transparentnošću.

Usluge Uvoza Specijalnih Vozila:
Za klijente koji su u potrazi za specijalnim vozilima, PS Group doo pruža posebno prilagođene usluge uvoza. Bez obzira da li su u pitanju teretna vozila, radne mašine ili specijalizovana vozila za industrijske potrebe, garantujemo stručnu podršku u svakom koraku. Naš tim se bavi svim tehničkim i administrativnim aspektima uvoza, omogućavajući vam da se fokusirate na svoje poslovanje.

Dodatne usluge

Osim gore navedenog, takođe pružamo i ove usluge

Uvoz brodova, jahti, čamaca i njihov transport
Auto kamp
Spalionica smeća, remont i održavanje postrojenja termo elektrana na bio masu
Iznajmljivanje skutera i čamaca