PS Group kao vodeća grupacija u Crnoj Gori

Kao dio grupe sa sjedištem u Njemačkoj, PS Group doo je nova i dinamična firma koja je osnovana 2023. godine. Naša sjedište se nalazi u Bulevaru Revolucije G 12 Bar, gdje smo posvećeni pružanju vrhunskih usluga u industriji.

Naša ekipa stručnjaka, fokusirana je na ispunjenje želja i svih ciljeva naših klijenata u vezi sa uslugama koje pružamo. Naša primarna usluga je slanje radnika metalske struke u Njemačku, zatim izvođenje građevinskih radova, zatim renoviranje objekata i adaptacija, kao i uvoz automobila i specijalnih radnih vozila.  Pored naših primarnih usluga nudimo i uvoz brodova, jahti, čamaca i njihov transport, auto kamp, spalionice smeća, remont i održavanje postrojenja termo elektrana na bio masu, čak i iznajmljivanje skutera i čamaca.

Uzimamo u obzir potrebe naših klijenata i pronalazimo najbolje rješenje koje odgovara njihovim zahtjevima. 

Naša misija je pružiti visokokvalitetne usluge, uz fokus na profesionalnost, povjerenje i zadovoljstvo naših klijenata. Naš tim stručnjaka posjeduje bogato iskustvo u industriji i na raspolaganju nam je duboko razumijevanje tržišta. Kontinuirano pratimo najnovije trendove i razvoje kako bismo našim klijentima pružili najbolje moguće savjete i informacije.

Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo u ostvarenju vaših ciljeva. PS Group doo je vaš pouzdan partner koji će vam pružiti stručnost, podršku i vrhunsku uslugu u svakom momentu. 

Upoznajte naš tim

Ljubo Banović

Srđan Plamenac

Zorica Popović

Uvijek Vama na usluzi

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga, već danas nam se obratite!

Kontaktirajte nas